Köksmontage - mer än bara kök

Med över 6 000st monterade kök i bagaget så kan vi stolt kalla oss experter på just köksmontage. Men en köksrenovering kräver oftast mer än ett montage. Vi hjälper dig hela vägen med alla delar kring din renovering, allt från att planera och rita upp ditt kök, byta golv, flytta/riva väggar till att renovera ditt badrum. Vi samarbetar nära våra lokala målare, elektriker och rörmokare, du ska bara behöva ha en kontakt och lita på att jobbet blir gjort helt enkelt. Med detta sagt kan vi såklart hjälpa dig med renoveringar som inte innefattar ett kök också.


Bevara delar av ditt kök

Många av våra kunder har fungerande köksstommar men vill ändå få ett nytt utseende på köket. Vi hjälper dig gärna med att exempelvis byta ut dina befintliga luckor, beslag och bänkskiva, på så sätt får köket ett helt uppdaterat utseende men vi har sparat på både din plånbok och miljön.


Tveka inte att höra av dig till oss för att prata om vad som passar bäst hos just dig, vi har fina leverantörer på handtag, luckor och bänkskivor i sten, komposit, laminat, trä och rostfritt.