Vanliga frågor - och alla svar!

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får. Finns din fråga inte med här? Kontakta oss så hjälper vi dig. Klicka på en fråga för att läsa hela svaret.


Jag har redan beställt ett kök, kan ni hjälpa mig med endast monteringen?

Ja, självklart! Kontakta några av våra projektledare för att få en offert.


Jag vill montera mitt kök själv men vill gärna ha hjälp med att rita upp köket och beställa från era leverantörer, kan ni hjälpa mig med det?

Ja, självklart! Vi har erfarna köksdesigners och ritar våra kök själva. Hör av dig till någon av våra projektledare så bokar vi in ett möte.


Vi behöver hjälp med renovering av vårt gästhus, kan ni hjälpa oss med det?

Ja, självklart! Vi utför de flesta typer av byggarbeten. Kontakta några av våra projektledare för ett möte.


Hur mycket kostar ett kök?

Det skiljer sig otroligt mycket beroende på storlek och önskemål. Vi har en bredd på våra köksleverantörer som gör att vi kan erbjuda något för de flesta plånböcker.


Hur håller jag nere priset på mitt kök?

Det finns många sätt att få ett kök både snyggt och praktiskt men till en billigare peng. Mycket går att göra med utformningen av stommarna, skåp är exempelvis billigare än lådor. Skulle ni kunna tänka er öppna hyllor i stället för överskåp? Sen är det stor skillnad när det kommer till materialval, en bänkskiva i laminat är exempelvis billigare än en i sten. Vi hjälper er att tänka på alla små detaljer och väljer rätt leverantörer så ert kök kommer så nära era önskemål och budget som möjligt.


Jag behöver hjälp med att renovera mitt badrum, kan ni hjälpa till att sätta kakel?

Ja, vi har egna plattsättare som är behöriga och certifierade enligt BKR (Byggkeramiskrådet). Vi hjälper dig hela vägen, även med ditt badrum.


Jag skulle behöva hjälp med att renovera min lägenhet, jag vill slipa golv, måla om och sätta in fler eluttag, kan ni hjälpa mig med det?

Ja, absolut! Du får en offert och en kontaktperson hos oss som hjälper dig hela vägen. Vi har nära kontakt med våra lokala hantverkare såsom målare och elektriker för att du ska kunna vara i trygga händer.


Hur snabbt kan ni leverera ett kök?

Våra köksleverantörer har olika lång leveranstid. Tiden beror också på vad och hur mycket som ska beställas. Men allt ifrån 3–10 veckor ungefär.


Hur fungerar ROT-avdraget?

Med ROT kan du dra av 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kr. För att underlätta för dig som kund fyller vi i och skickar in alla blanketter till Skatteverket. Det enda du behöver göra är att lämna dina uppgifter till oss och kolla upp att du har möjlighet att få göra ROT-avdrag. Vill du veta mer om hur ROT-avdraget fungerar i detalj kan du läsa vidare på Skatteverkets hemsida.